RSS

La Caravana Xisqueta també visita València d’Aneu

07 juny

La Caravana Xisqueta visita també València d’Àneu

El dimecres 12 de juny, de 17:00h a 19:00h, la Caravana Xisqueta de l’Obrador Xisqueta visita València d’Aneu per mostrar un taller de coixins de llana a càrrec de l’artesana Silvia Valls.

L’objectiu

L’objectiu de la Roulotte La Caravana xisqueta és  donar a conèixer el projecte Xisqueta (valorització de la llana de raça xisqueta, l’ofici de pastor i el treball artesà) a l’àrea d’influència del Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, ja que és en la nostra zona on és menys conegut.
La difusió del projecte ha arribat lluny i sobretot a un públic/usuari molt especialitzat i coneixedor del món de la llana, el tèxtil i l’art.
Sense adonar-nos-en, el projecte ha anat agafant molt més ressó a fora del territori d’actuació que a dins del mateix. Les persones que habitualment conviuen amb els pastors i els ramats d’ovelles Xisquetes pràcticament no coneixen la tasca i l’activitat que desenvolupem i no han vist ni tocat mai la llana que de nou tornem a posar a disposició per a ser teixida. Amb la voluntat d’equilibrar aquesta situació i aconseguir que la mateixa gent del territori conegui la tasca que fa l’Associació al voltant del desenvolupament local, la dinamització del sector primari i la divulgació entorn el coneixement del territori, s’inicia el projecte de sensibilització amb la caravana.

Anuncis
 

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: